top of page
Search
  • Icecube

Bruk av Sosiale medier for å oppnå en positiv merkevare oppfatning

Updated: Jun 27, 2023Økt bruk av video på sosiale medier, spesielt på mobile plattformer, refererer til en trend der merkevarer bruker video som en viktig del av markedsføringsstrategien sin. Det er et økende antall brukere som bruker mobile enheter for å konsumere innhold på sosiale medier, og video er blitt en foretrukket måte å konsumere innholdet på.


Videoer som lastes opp på sosiale medier, bør optimaliseres for mobilvisning. Dette innebærer å produsere videoer i riktig format, som vertikalt eller kvadratisk, slik at de passer på mobilskjermen. Korte videoer på 30 sekunder eller mindre er også populære på sosiale medier, da de har en høyere sjanse for å bli sett og delt.


Ved å bruke video på sosiale medier kan merkevarer bygge et sterkt forhold til sitt publikum ved å formidle en melding på en engasjerende og underholdende måte. Det kan også øke sjansene for å få viral spredning og økt rekkevidde på sosiale medier. Med en effektiv strategi for videoinnhold på sosiale medier, kan merkevarer øke sin synlighet, engasjement og tillit blant sitt publikum og oppnå en mer positiv merkevareoppfatning


21 views

Comments


bottom of page