top of page
Search
  • Icecube

5 videoproduksjon trender i dagens marked

Updated: Apr 25, 2023

Kortere og mer fokuserte videoer: Med stadig mer konkurranse om publikums oppmerksomhet, velger mange merkevarer å lage kortere videoer som er mer fokuserte og effektive. Korte videoer på 15-30 sekunder kan være mer

engasjerende og lettere å konsumere enn lengre videoer.
Merkevarebygging gjennom historiefortelling: Merkevarer bruker stadig mer tid og krefter på å fortelle historier om seg selv, produktene sine og kundene sine gjennom video. Å bruke video til å bygge merkevarebevissthet og lojalitet har blitt stadig viktigere.

Bruk av data og personlig tilpasning: Ved hjelp av data og kunstig intelligens kan merkevarer nå målgruppen sin med mer personlig tilpassede videoer. Dette kan øke sjansen for at publikum engasjerer seg med videoene og til slutt kjøper produktene eller tjenestene som tilbys.


Økt bruk av animasjon og grafisk design: Animasjon og grafisk design brukes stadig mer i videoproduksjon for å lage visuelt slående videoer som skiller seg ut i mengden. Dette kan være spesielt effektivt for å presentere komplekse eller abstrakte konsepter.


Live video og interaktivitet har blitt stadig mer populært blant merkevarer som ønsker å engasjere publikum på en mer personlig og autentisk måte. Live video kan være en effektiv måte å øke synlighet og interaktivitet på, spesielt på sosiale medier-plattformer.
21 views

Comments


bottom of page