top of page
Search
  • Icecube

Eiendomsfilm som skaper resultater

Updated: Jun 27, 2023

Vi i Icecube har produsert en film som gir en visuell fremstilling av det spennende prosjektet Urtekvartalet.


Dette imponerende kvartalet vil bestå av tre individuelle bygg: Veksthuset, Drivhuset og Fabrikken. Hvert bygg vil ha sine spesifikke funksjoner, men det overordnede målet med Urte Kvartalet er å skape en dynamisk og samarbeidsorientert atmosfære. Beliggende kun få minutter fra Oslo S, vil dette kvartalet binde sammen Grünerløkkas pulserende og mangfoldige byliv med den voksende kunnskaps- og næringsklyngen på østsiden av Akerselva.

Som et ekstra spennende element vil Urtekvartalet også inkludere bikuber på takene. Dette bidrar til å skape et bærekraftig og grønt miljø som fremmer biodiversitet og etablerer en urban økosystem.

Iceucube er begeistret for å ha bidratt til å visualisere Urtekvartalet gjennom filmen vår. Vi er overbevist om at dette prosjektet vil bli et sentralt knutepunkt for kunnskap, innovasjon og samhandling. Vi i Icecube lager kreative ideer basert på dine behov, og sammen med deg planlegger vi et årshjul.


Ut fra filmarkivet hjelper vi deg med uttak til alle dine kanaler. Du får også tilgang til vårt nye produkt Instory. Alt filmmateriell lagres i vår videobank Smovie, hvor det er lett tilgjengelig for dere. Fordi vi vet at film fungerer bedre enn noe annet virkemiddel, er vårt mål å hjelpe våre kunder med å bruke film så ofte og effektivt som mulig. Kontakt oss i dag for en uforpliktende prat. Ta gjerne kontakt for å utforske hvordan Iceucube kan hjelpe deg med å formidle dine prosjekter på en engasjerende og visuell måte.

40 views

Comentários


bottom of page