top of page

Filmproduksjon

Film er en kraftig kommunikasjonsform som kan fange publikums oppmerksomhet og hjelpe dem med å forstå emner på en enklere måte enn skriftlig eller statisk innhold. Faktisk sier 81% av markedsførerne at film har hjulpet dem med å øke salget, mens 87% sier at film har hjulpet dem med å øke trafikken, og 96% sier at film har hjulpet dem med å øke forståelsen av produktet eller tjenesten.

Presentasjonsfilm

Presentasjonsfilm er en god kommunikasjonsform til å presentere et selskap, konsept eller et prosjekt. Du får fortalt mye på kort tid og på en engasjerende måte. Dette er en type film som egner seg godt på en nettside, som en del av en møte presentasjon eller for å vise frem noe i sosiale og profesjonelle medier.

Film til konferanser og evnts

Film på event og konferanser bryter opp og letter på stemningen. Her kan det være fint med anslag ved starten, humorfilmer, stemningsfilm og oppsummering av et event eller arrangement. 

Film til sosial medier - SoMe

Vi vet hva som fungerer i sosiale medier og rådgir våre kunder om hva de må ha fokus på for å treffe riktig. Film til sosiale medier og h Her må vi tenke litt annerledes for å levere en film som snakker til publikum på en annen måte.

Reklame film

Vi har produsert reklamefilm for en rekke små og store selskaper. Blant annet for store merkevarer som Vipps, VG og Norwegian, men også Utdanningsdirektoratet og Cappelen Damm. Vi jobber med hele prosesser fra ide og manus til produksjon, men også som underleverandør til kreative byråer. ulike filmer, og har følgelig lang erfaring innen reklamefilmproduksjon.

Animasjonsfilm

Icecube er gode på animasjon til kommersiell bruk. Vi har dyktige animatører med bred erfaring innen animasjon.  Animatørene har erfaring med manusutvikling og storyboarding, og de har god kunnskap om visuell formidling. Mange av filmene vi lager er rene animasjonsfilmer, men ofte blander vi realfilm og animasjon.

VFX og Motion design

Visual Effects, ofte forkortet til VFX, og Motion Design er virkemidler som kan brukes til å forsterke et uttrykk i en film. Grafikk på levende bilder bygger opp under budskap og fremhever enkelte punkter i bildet. Filmens budskap og uttrykk løftes med VFX og grafikk.

Film konvertere raskere og bedre
 


Med film som medie kan du nå ut til publikum på en mer engasjerende måte - Film fanger publikums oppmerksomhet på en enklere måte enn skriftlig eller statisk innhold. 

(Wysowl - video/VideoSurvey 2022)

bottom of page