top of page

 Film til eiendomsbransjen

Icecube har gjennom en årrekke posisjonert seg som et filmproduksjonsselskap med spesialkompetanse på film til eiendomsbransjen. Dette har gjort at vi har fått lage høykvalitets presentasjonsfilmer for prestisjeprosjekter for kunder som Entra, Eiendomsspar, Aspelin Ramm, m.fl. Vi leverer alt fra kreativ idé til ferdig levert film i ønskede formater. Vi er også spesialister på 3D film.

 

Vi vet at film vekker helt andre følelser enn bilder og tekst og ønsker derfor å gjøre det mulig for alle eiendomsaktører å bruke mer film i sin markedskommunikasjon. Undersøkelser viser at oppføringer som inkluderer en video mottar over 400 prosent flere henvendelser enn de uten inne markedsføring av Eiendom (https://smallbiztrends.com)

 

I Icecube tror vi at en del av suksessen vi har hatt med våre filmer er evnen til å kombinere virkelighet med visualisering på en måte som appellerer til publikum.

Det er i dag et større behov for å bruke film som virkemiddel i flere ledd i et eiendomsprosjekt. Vi har utviklet en plan og metode for hvordan vi kan tilby film kontinuerlig gjennom livssyklusene til en eiendom kostnadseffektivt.

Alle våre prosesser deles inn i faser fra innsikt, målsetning, leveranse og  oppfølging.   Når enighet og felles forståelse er etablert, planlegger vi sammen en tidslinje.  Alt filmmateriell lagres og administreres i vårt videosystem Smovie som effektiviserer alle prosesser fra oversikt, arbeidsflyt og deling av film mellom alle involverte parter.

Det er ut i fra dette filmarkivet som bygges opp du får uttak til alle ønskede kanaler og vårt helt nye produkt Instory.

Eiendomshuset Malling & Co - Fredrik Sommerfeldt 

Med sin entusiasme og oppgaveforståelse går prosessen lett og ledig frem til en utmerket leveranse. De kombinerer og mestrer 3D og film på en unik måte, I tillegg behersker de dynamikken som skal til for å treffe målgruppen på en effektiv måte - de har virkelig forstått hvordan man bruker film til å presentere eiendomsprosjekter.

Film konvertere raskere og bedre
 


Med film som medie kan du nå ut til publikum på en mer engasjerende måte - Film fanger publikums oppmerksomhet på en enklere måte enn skriftlig eller statisk innhold. 

(Wysowl - video/VideoSurvey 2022)

bottom of page