top of page

SMOVIE - Filmadministrasjon system

Fordi vi vet at film fungerer bedre enn noe annet virkemiddel, er vårt mål å hjelpe våre kunder med å bruke film så ofte og effektivt som mulig.

Alt filmmateriell lagres og administreres i vårt videosystem Smovie som effektiviserer alle prosesser fra lagring / administrering, arbeidsflyt og deling av film mellom alle involverte parter.

- Lagre mastere, opptak klipp
- Sende for gjennomsyn, slippe å laste opp og sende mastere på dropbox etc.
- Mottakere kan se/streame filmen eller laste den ned
- Distribusjon til sosiale medier
- Klipparkiv og sending av klipp til produksjon, video arbeidsflyt
- Filmprosjekt, arbeidsflyt for manus, storyboard og klipprunder med kommunikasjon mellom oppdragstaker og oppdragsgiver
- Iframe playere på egne sider.
- Tagging av filmer for optimalt søk for raskt å finne ønsket film
- HTLM5 basert
 

I

Ut fra filmarkivet du bygger opp hjelper vi deg med uttak til alle ønskede kanaler og du får også tilgang til vårt helt nye produkt Instory.

INMA - Camilla Grund

Vårt samarbeid med Icecube har strukket seg over flere år. De har bevist gang på gang at de er en gjeng med kompetente folk med variert kompetanse som leverer både god kvalitet og godt humør. Icecube har også hjulpet oss med å digitalisere eventer, og distribuere disse digitalt, i tillegg til at de tilbyr gode studio løsninger tilpasset våre eventer.
Vi anbefaler sterkt å bruke Icecube til alle typer filmproduksjon!

Film konvertere raskere og bedre
 


Med film som medie kan du nå ut til publikum på en mer engasjerende måte - Film fanger publikums oppmerksomhet på en enklere måte enn skriftlig eller statisk innhold. 

(Wysowl - video/VideoSurvey 2022)

bottom of page