top of page

Always on - alle kanaler 

Icecube har over 20 års erfaring fra film med filmproduksjon og har kompetanse på alt fra kreativ ide til distribusjon av ferdig film ut til din målgruppe.

 

Icecube skal være et selskap som leverer høy kvalitet, er hyggelig å jobbe med og gir deg som kunde kostnadseffektive løsninger.

 

Fordi vi vet at film fungerer bedre enn noe annet virkemiddel, er vårt mål å hjelpe våre kunder med å bruke film så ofte og effektivt som mulig.

 

Tradisjonell film blir ofte dyrt og valg bort når vi vet at  mer og mer av det innholdet som produseres lages for  egne og sosiale kanaler. Kost/nytte blir derfor alltid en vurdering og gjør at alt for mange bruker mindre film enn de burde. Det problemet løser vi.

For å kunne være always on, aktuell og relevant med film til en hver tid i alle kanaler trenger du en plan og struktur for arbeidet. 

 

Icecube har gjennom egenutviklet teknologi og en godt dokumentert prosess for arbeidet tilrettelagt for at dette blir mulig.

 

Alle våre prosesser starter med en innsiktsfase der vi setter oss inn i kundens ønsker, mål og eksisterende aktiviteter. På bakgrunn av dette kommer vi tilbake med et sett med kreative ideer. Når disse er godkjent planlegger vi sammen et årshjul med filmer.

 

Alt filmmateriell lagres og administreres i vårt videosystem Smovie som effektiviserer alle prosesser fra lagring / administrering, arbeidsflyt og deling av film mellom alle involverte parter.

 

Ut fra filmarkivet du bygger opp hjelper vi deg med uttak til alle ønskede kanaler og du får også tilgang til vårt helt nye produkt Instory.

INMA - Camilla Grund

Vårt samarbeid med Icecube har strukket seg over flere år. De har bevist gang på gang at de er en gjeng med kompetente folk med variert kompetanse som leverer både god kvalitet og godt humør. Icecube har også hjulpet oss med å digitalisere eventer, og distribuere disse digitalt, i tillegg til at de tilbyr gode studio løsninger tilpasset våre eventer.
Vi anbefaler sterkt å bruke Icecube til alle typer filmproduksjon!

Film konvertere raskere og bedre
 


Med film som medie kan du nå ut til publikum på en mer engasjerende måte - Film fanger publikums oppmerksomhet på en enklere måte enn skriftlig eller statisk innhold. 

(Wysowl - video/VideoSurvey 2022)

bottom of page